deschide/inchide Contact

Contacteaza-ne la Telefon

0371 077 048
0729 083 121


Trimite-ne un email

apasa aici si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil


Retele sociale

     

Securitate IT

Securitate Pentru a reduce riscurile de securitate în utilizarea si administrarea sistemelor IT, cea mai buna strategie este cea pe ansamblu (security in depth). Trebuie pornit de la lucrurile elementare: uniformitatea infrastructurii din punct de vedere al sistemelor folosite, administrarea centralizata, mentinerea la zi a sistemelor din punct de vedere al patch-urilor si fix-urilor, aplicarea unor configurari standard de securitate pe toate serverele si statiile de lucru în functie de rolul functional al acestora,proceduri standard de utilizare si administrare.

CosAlex Professional Group acorda timp si rabdare atunci cand face un plan de securizarea al infrastructurii unui client.

Securizarea unei retele are 3 faze:

  •     identificarea resurselor si analiza riscurilor
  •     dezvoltarea si implementarea proiectelor de securitate
  •     monitorizarea proceselor zilnice din cadrul retelei

 

In urma analizei riscurilor si a identificarii problemelor si a resurselor se trece la etapa II in care sunt dezvoltate planurile de masuri necesare in cadrul companiei dvs.

Aceste masuri de doua feluri:

  • proactive – pentru reducerea expunerii la riscuri
  • reactive –   masuri luate in calcul dupa producerea  incidentului de securitate si care au ca scop reducerea efectelor

 

Din acest motiv Cosalex Professional Grup are o preocupare continua chiar si dupa aplicarea masurilor proactive si atingerea nivelului de securitate dorit, pentru ca acest nivel trebuie mentinut si imbunatatit prin reevaluari periodice si modificari dupa caz a planurilor de securitate.Monitorizarea si optimizarea nivelului de securitate va sunt oferite de catre echipa Cosalex Professional Group in cadrul unui abonament de mentenanta.

 

Nota: Nu se poate asigura un nivel de securitate de baza folosind sisteme de operare mai vechi cum ar fi Windows 95, 98, ME,  sau versiuni dedicate home userilor (Xp Home, Vista Home, Win 7 Home) Aceste sisteme nu folosesc Group Policy si nu poseda masuri de securitate de baza, cum ar fi securitatea accesului la logon, iar permisiunile de acces la resurse pot fi configurate la un nivel rudimentar (share level versus user level). Aceste sisteme de operare au fost gandite pentru utilizare acasa si nu fac fata cerintelor de securitate impuse pentru mediul de retea al unei companii.


Reparatii Laptop Acer, Reparatii Laptop Asus, Reparatii Laptop Compaq, Reparatii Laptop Dell, Reparatii Laptop Fujitsu, Reparatii Laptop Gigabyte, Reparatii Laptop HP, Reparatii Laptop IBM, Reparatii Laptop Lenovo, Reparatii Laptop Sony Vaio, Reparatii Laptop Toshiba