deschide/inchide Contact

Contacteaza-ne la Telefon

0371 077 048
0729 083 121


Trimite-ne un email

apasa aici si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil


Retele sociale

     

PortofoliuMy Websites

These are all my websites.

All Electrics' 95
Oferim solutii integrate in domeniul constructiilor. Proiectam, producem si montam hale industriale, cladiri de birouri, showroom-uri, hypermarket-uri, parcuri logistice.
Centrul Cultural Palatele Brancovenesti
Centrul Cultural “Palatele Brancovenesti” este o Institutie Publica de Cultura aflata sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Complexul monumental istoric cultural, turistic si de agrement Mogosoaia reprezinta unul dintre locurile cele mai cautate si atractive datorita valorosului patrimoniu arhitectural situat intr-un cadru natural pitoresc in imediata apropiere a Municipiului Bucuresti.
Stiltech
S.C. STILTECH S.A. este infiintata in 2004, ca o societate pe actiuni cu capital integral romanesc. Compania noastra este specializata in servicii de antreprenoriat pentru constructia de obiective industriale si civile, executate pe structura metalica, de beton sau mixta. Avem o vasta experienta in executia de constructii industriale, agricole, cladiri de birouri, showroom-uri, hypermarket-uri, parcuri logistice.
Rosal Ecologic & Recycling System
Societate care asigura servicii de salubrizare in judetul Ilfov si diferiti agenti economici.
Eurolashing
Fondata in 2002, firma EUROLASHING activeaza in domeniul solutiilor industriale de ambalare finala. Este partenerul Dumneavoastra in securizarea marfurilor pe timpul transportului, oferind servicii complete de ambalare compuse din consultanta pentru alegerea celei mai competitive variante, masini, echipamente si sisteme de legare cu banda din plastic (PET;PP) ,banda otel sau banda textila, folosind sigilii si accesorii. Inginerii nostri sunt gata sa va vina in ajutor prin Service in garantie si post garantie pentru masinile si echipamentele de ambalat , legat , sau amaraj la bordul navelor, containerelor, a camioanelor, sau vagoanelor.
Administrare Lichidare Reorganizare
Societatea a fost constituita in anul 2001 de un grup de membrii fondatori ai Asociatiei Practicienilor in Reorganizare si Lichidare din Romania, precursoarea Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa din Romania – U.N.P.I.R., juristi, economisti si ingineri cu experienta in mediul economic romanesc. Specializati in drept comercial, evaluare de afaceri si active ale societatilor comerciale, asociatii si-au propus ca scop gasirea celor mai bune solutii practice de aplicare a legii Legii nr.64/1995 a reorganizarii judiciare si falimentului, in vigoare la acea data.
Corinne Bijoux
Bijuteriile Corinne Bijoux sunt lucrate manual si sunt unicate sau de serie foarte mica. Acestea sunt lucrate cu: Cristale Swarovski Crystallized™, perle Swarovski, perle de sticla, diferite margele(plastic, acryl, de nisip etc), pietre semipretioase, metale precum: argint, cupru, bronz si alte aliaje ce nu contin nichel. Bijuteriile sunt ambalate in saculeti de organza, cutiute carton, cutiute imitatie de piele si sunt insotite de certificate cu detalii despre bijuterii si instructiuni de ingrijire.
TOMA EXPERT Consulting
Toma Expert Consulting S.R.L. va poate oferi solutiile cele mai potrivite pentru activitatea dumneavoastra, la cel mai bun raport calitate-pret. Va cunoastem problemele si preocuparile pentru ca ne-am confruntat cu ele in nenumarate colaborari cu clientii si partenerii nostri. De aceea ne-am dezvoltat oferta pe masura nevoilor dumneavoastra si ne adaptam continuu la noile cerinte.
Triunghi Travel Agency
Beneficiati ACUM de una dintre ofertele Agentiei de Turism Triunghi! Fie ca sunteti un impatimit al muntelui, fie ca vreti sa va relaxati la umbra unui palmier, acum aveti ocazia sa va petreceti vacanta la preturi extraordinare! Alegeti una dintre ofertele Agentiei de turism Triunghi!
Valco Business Group SRL
Valco Business it's an investment company who has participations in other companies from different industries. Also we provide consulting in export & import to various country in the world where we have good connections. We also have relations in artizanal and beverages industry providing special designed bottles to customers.
BGMC FLEET CONSULTING
Solutiile BGMC FLEET CONSULTING SRL va ofera posibilitatea automatizarii, modernizarii si eficientizarii proceselor si activitatilor din cadrul companiei dumneavoastra. Gama de produse si servicii se afla intr-o continua dezvoltare si perfectionare folosind cele mai noi echipamente si tehnologii.
CARGO EXPERT
Fondata in 2003, firma CARGO EXPERT SRL activeaza in domeniul livrarilor de produse
RSD AUTO SOLUTIONS
Fondata in 2011, firma RSD AUTO SOLUTIONS activeaza in domeniul auto.Reparatii Laptop Acer, Reparatii Laptop Asus, Reparatii Laptop Compaq, Reparatii Laptop Dell, Reparatii Laptop Fujitsu, Reparatii Laptop Gigabyte, Reparatii Laptop HP, Reparatii Laptop IBM, Reparatii Laptop Lenovo, Reparatii Laptop Sony Vaio, Reparatii Laptop Toshiba